| Vergeten? | Registreer

Bondscoach Löw laakt gedrag Duitse supporters

6 september 2014 21:00 | Bron: Voetbal International | Auteur: Dennis Matthijs
 

Duitsland werd deze week ongenadig afgeslacht door Argentinië in een reprise van de WK-finale. De Duitse supporters waren niet te spreken over de prestatie van hun helden in het oefenduel. Met name Mario Gomez moest het ontgelden. Onterecht, zo vond bondscoach Joachim Löw.

"Hij heeft na zeven maanden van blessureleed slechts één wedstrijd gespeeld voor Fiorentina. Hij heeft gewoon wedstrijdritme nodig", verklaarde Löw de wanprestatie van zijn midvoor. "Als hij is vorm is dan kan hij een van de beste spitsen ter wereld zijn. Spelers uitjouwen is niet eerlijk. Het helpt de speler en de ploeg totaal niet verder."

Löw hoopt dat zijn team zondag in het EK-kwalificatieduel met Schotland beter voor de dag komt dan tegen de Argentijnen. "Foutjes zoals tegen Argentinië mogen absoluut niet. Schotland heeft in aanloop naar dit duel weinig problemen gehad en heeft niets te verliezen tegen de wereldkampioen. Bovendien spelen ze niet typisch Brits, ze proberen meer aan voetballen toe te komen", weet de oefenmeester.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!