| Vergeten? | Registreer

Wedstrijdverslag: Málaga verslaat en komt naast Valencia

29 april 2012 19:51 | Bron: Sport 1
 

De strijd om de rechtstreekse plaatsing voor de Champions League in de Primera Division wordt ongemeen spannend. Doordat Málaga met 1-0 won van Valencia staan de twee ploegen nu beide op plek drie met 55 punten. Het doelsaldo van Valencia is wel beter.

Málaga begon goed en creëerde direct een paar kansen voor onder meer Isco, maar hij schoot naast. Aan de andere kant schoot Roberto Soldado de bal net voorlangs de goal. Maar Valencia, met Hedwiges Maduro in de basis, had verder weinig te melden. En na een klein half uur werd het 1-0 voor Málaga. Ignacio Camacho kopte een voorzet van Jesús Gámez in de onderhoek. Voor rust hadden Isco en Santiago Cazorla nog kansen om de score verder op te voeren, maar de 2-0 bleef uit.

Na rust waren er voor de thuisploeg weer kansen in overvloed, maar het was Valencia-doelman Vicente Guaita die uitblonk. De rest van Valencia deed echter minder goed mee, zo pakte Sofiane Feghouli zijn tweede gele kaart en moest hij met nog een half uur te gaan het veld verlaten. Echter kregen de bezoekers daarna juist kansen. Zo ging het schot van Tino Costa, terwijl Jordi Alba op Carlos Kameni stuitte. In de slotfase - toen Ruud van Nistelrooy was ingevallen - raakte Carzola nog de lat.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!