Wedstrijdverslag: PSV komt niet tot scoren tegen Duitse regioclub

11 juli 2012 21:41 | Bron: Voetbalinfo

Het mag dan vroeg in de voorbereiding zijn, maar toch zal het een flinke domper zijn voor PSV dat het niet wist te winnen van het Duitse Rot-Weiss Oberhausen. Dick Advocaat zag zijn ploeg niet verder komen dan een 0-0 gelijkspel.

PSV mocht eigenlijk nog blij zijn dat het niet verloor van Rot-Weiss Oberhausen, dat afgelopen seizoen degradeerde vanuit de derde Bundesliga. Aanvoerder Benjamin Weigelt raakte maar liefst twee keer de lat uit een vrije trap.

Zelf was de ploeg van uit Eindhoven niet scherp genoeg voor het doel om echt iets uit te kunnen richten tegen Oberhausen. Op het kletsnatte veld waren Orlando Engelaar en de jongeling Jürgen Locadia nog het meest gevaarlijk, maar ook zij wisten het net niet te vinden.