Wedstrijdverslag: PSV zonder moeite langs Feyenoord

23 september 2012 18:21 | Bron: Voetbalinfo | Auteur: Joachim van der Marck

PSV heeft in eigen huis Feyenoord verdiend weten te verslaan. In Eindhoven wist de ploeg van Dick Advocaat, door de 3-0 overwinning een einde te maken aan de slechte tijden bij de club. Alle doelpunten vielen pas na een uur spelen

PSV, waar Boy Waterman net als in de Europa Leaguewedstrijd tegen Djnepr de Pool Tyton verving, probeerde door een snelle start de score te openen. Hoewel de eerste helft gelijk op ging, was PSV mede dankzij het grote aantal doelpogingen toch het gevaarlijkst. De Eindhovenaren wisten echter de bal niet tussen de palen te krijgen. Van de 28 doelpogingen van PSV hoefde Kostas Lamprou pas drie keer op te treden om de bal tegen te houden.

In de tweede helft was PSV wel wat effectiever in de afronding. Nadat Ola Toivonen na een uur spelen de score voor de thuisploeg opende, ging het allemaal veel sneller bij PSV. Feyenoord stond met haar rug tegen de muur door de vele doelpogingen van PSV die dit keer wel tot doelpunt werden gepromoveerd. Nog geen kwartier na de openingstreffer van Toivonen, was de score al uitgebreid tot 3-0. Net als de Zweedse international waren ook buitenspelers Luciano Narsingh en Jeremain Lens trefzeker.

fillyking Rang: Super talent| 23-09-2012 18:23 | Reageer

Feyenoord beschikt echt over een kwakkelende voorhoede. Het zal stoeien onderin in het linkerrijtje worden. PSV daarentegen hielp wel veel kansen om zeep, maar wint volkomen terecht.

Feyrofer | 23-09-2012 18:24 | Reageer

Op zich terecht maar schande toch weer dat er geen normale scheids is voor dit soort wedstrijden... Hoe kun je nou geen pingel geven en rode kaart,geel voor lens voor opzettelijk hands zucht...,

bennyboys Rang: Wereldkampioen| 23-09-2012 18:29 | Reageer

Wat een geweldige wedstrijd van PSV met alles erop en eraan.
Ik heb genoten van de schitterende doelpunten, vooral de 1e.

Latjepsv | 23-09-2012 19:02 | Reageer

Gewoon overtuigend gewonnen als ze de komende wedstrijden ook nog van de kleinere clubs winnen en gezien het progamma van de andere clubs die boven in meedoen kunnen we weer wat inlopen , Maarja daar schuilt het gevaar weer bij PSV