Wedstrijdverslag: Immers hoopt tegen Vitesse weer van de partij te zijn

6 april 2013 11:25 | Bron: Algemeen Dagblad | Auteur: Chris Meijer

Feyenoord-trainer Ronald Koeman kan mogelijk al in de topper tegen Vitesse over twee weken weer beschikken over Lex Immers. De aanvallende middenvelder raakte vorige week geblesseerd in het uitduel met Heerenveen en zijn seizoen leek ten einde te zijn. Maar de Hagenaar herstelt snel, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Ondanks dat het herstel van Immers voorspoedig gaat, moet de aanvallende middenvelder de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk van volgende nog aan zich voorbij laten gaan. De week erna zou Immers weer hersteld kunnen zijn van de enkelblessure en zijn rentree kunnen maken, als Feyenoord Vitesse ontvangt in De Kuip.

Ronald Koeman kan volgende week wel weer beschikken over Jordy Clasie. De middenvelder was gisteren in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo (1-0 winst) geschorst. Door de terugkeer van Clasie wordt Harmeet Singh waarschijnlijk weer naar de bank verwezen.

timrussel Rang: Semi-prof| 06-04-2013 11:56 | Reageer

Als Ajax-fan hoop ik ook dat hij er weer bij is :p

AFCA020 Rang: Vedette| 08-04-2013 10:56 | Reageer

Hahahah hier nog een.... Immers for president :P