Wedstrijdverslag: Utrecht geeft zege in slotfase weg

19 februari 2011 8:54 | Auteur: Dennis Matthijs

FC Utrecht en Heracles Almelo hebben vrijdagavond de punten moeten delen. De Domstedelingen kwam vroeg op voorsprong, maar in de slotfase kwam Heracles op fraaie wijze op gelijke hoogte.

Al na drie minuten lag de bal in het net. Van Wolfswinkel lobde de bal over doelman Pasveer heen na een goede pass van Dries Mertens. In het restant van de eerste helft kregen beide ploegen kansen, maar bij rust stond het nog steeds 1-0.

Ook in de tweede helft leken geen treffers meer te vallen, maar met een mooi hakje van Ellery Cairo veroverde de uitploeg toch nog een punt.

Bij een zege had Utrecht naar de zesde plaats kunnen klimmen, maar de ploeg van Ton du Chatinier staat vooralsnog achtste. Heracles bevindt zich met de dertiende plaats voorlopig niet in accute degradatiezorgen.

FC Utrecht - Heracles Almelo: 1-1

Doelpunten:
3' 1-0 - Ricky van Wolfswinkel
89' 1-1 - Ellery Cairo

Jamie Rang: Talent| 19-02-2011 18:23 | Reageer

Toch wel jammer dat ze zo moeten verliezen.
Kom je vroeg op voorsprong en sta je bijna de hele wedstrijd voor, verlies je toch nog punten...

boefmansje Rang: Wereldkampioen| 19-02-2011 18:32 | Reageer

Stelletje Duitsers zijn die Almeloërs :P